jueves, 13 de enero de 2011

ELS NAVEGADORS



      1. Què és un navegador web?
Un navegador web o explorador web, és una aplicació que permet a l'usuari recuperar i reproduir documents d'hipertext, generalment escrits en HTML, des de servidors web situats a qualsevol lloc del món. Aquesta xarxa de documents és coneguda com Teranyina mundial o World Wide Web (WWW).

2. Per a què serveix un navegador?
La funció bàsica d'un navegador web és mostrar documents de text, segurament amb recursos multimèdia incrustats. Els documents poden estar ubicats a l'ordinador de l'usuari, però també poden ser a qualsevol altre dispositiu que hi estigui connectat (a través d'internet, per exemple) i que tingui els recursos necessaris per a la transmissió (un programari de servidor web). Aquests documents, habitualment anomenats pàgines web, tenen hipervincles que enllacen una porció de text o una imatge amb un altre document.

3. Quins són els navegadors webs més utilitzats?
2)       MOZILLA FIREFOX: La seva seguretat en línia és la màxima prioritat del Firefox. És gratuït, l'ajudarà a obtenir el màxim rendiment de la web.

3)      GOOGLE CHROME: Un nou navegador ràpid de Google. És un navegador d'Internet de codi obert, lliure, desenvolupat per Google i el qual usa el motor de presentació WebKit.


4)      INTERNET EXPLORER 8: Dissenyat per ajudar a prendre el control de la seva privacitat i navegar amb confiança. Lliure de Microsoft.

5)      OPERA BROWSER: Opera Browser és conegut per la seva velocitat, seguretat, suport d'estàndards (especialment CSS), mida reduïda, internacionalitat i constant innovació. Va ser un dels primers navegadors amb "pestanyes" per a la navegació web, i aquesta va ser la seva característica principal en les seves primeres versions. El navegador més ràpid sobre la Terra, segur, potent i fàcil d'usar, amb una excel•lent protecció de la privacitat. És gratis.

6)      SAFARI: Safari per a Windows d'Apple, el navegador més innovador del món. El codi utilitzat per a renderizar pàgines web està basat en el motor KHTML, creat per al projecte KDE. Com a resultat d'això, el motor intern de Safari és programari lliure i és alliberat sota els termes de la llicència LGPL. Les millores al codi de KHTML per part de Apple són incorporades al codi de KDE ràpidament.

7)      K-MELEON: K-Meleon és un extremadament ràpid, personalitzable navegador, lleuger basat en el motor Gecko de Mozilla i dissenyat específicament per a Windows. L'objectiu de K-Meleon és proveir un navegador lleuger per Windows, semblant a Galeon o Firefox. K-Meleon es distribueix sota la llicència GNU.

8)      FLOCK: El Flock és un navegador web basat en la tecnologia de Mozilla, com també l'empresa (FlockInc) que el desenvolupa. El navegador parteix del codi del Mozilla Firefox amb addicions i modificacions per a fer-lo més orientat als serveis web «socials» més populars. Mantingui's connectat amb els teus amics mentre navegues per la web. Treu el màxim partit de Facebook i Twitter amb Flock.

9)      SRWare IRON: Optimitzada per a la velocitat, seguretat i flexibilitat. Vegi-ho vostè mateix.

10)  ! FLASH PEAK: Ràpid i fiable navegador web carrega amb les característiques com ara emplenar formularis, bloquejador de finestres emergents, gestió d'accés i protecció de la privacitat.

11)  LUNASCAPE BROWSER:. Ràpid 3-en-1 navegador que augmenta la seva productivitat. Obtenir el millor conjunt de característiques, velocitat i flexibilitat. Lliure.

12)  MAXTHON BROWSER: 37 fitxes languages.Tear-off i de vídeo. Split gestos screen.Mouse. Touchscreen.Ad assassí. L'home que va venir Webware Premis dues vegades. Comparar i triar.

13)  AVANT BROWSER: El millor navegador web: Petit, ràpid, simple, altament configurable i extensible.Perfecte per a tots! 

Ara ús deixaré uns videos sobre els tutorials de cada navegador:
En aquest video surten google chrome, el mozilla firefox i el internet explorer, els comparen avera quin dels tres es el més ràpid. 












No hay comentarios:

Publicar un comentario