miércoles, 17 de noviembre de 2010

"L'ÈXIT D'INTERNET 2.0"

La notícia comença parlant de l'evolució que ha tingt Internet.
Nomena les tres principals webs de la xarxa:
-Google
-Facebook
-Youtube

Google: Indiscutiblement es la web més utilitzada per tot el món. Esta especialitzada per la recerda d'informació a internet. El de recerca orginial de Google vas er el resultat de la tesi doctoral de Larry Page i Sergey Brin que eren dos estudiants de doctorat en Ciències de la Computació de la Universitat de Stanford. La companyia va ser creada el 1998.

Facebook: És el segon en el ràncking de pàgines webs més utilitzades. El va inventar un estudiant de Harvard Mak Zuckerberg. Facebook es la xarxa més popular. És un exemple del que s'anomena web 2.0 això es refereix a llocs webs que obtenen almenys una part del seu valor a través de les accions del usuaris.

OPINIÓ PERSONAL
Jo crec que aquesta notícia mostra clarament com han evolucionat les webs. Que google és la pàgina principal que utilitza la gent, i que Facebook és la red social que més usuaris té i que més gent la fa servir. Mentre que el Youtube, majoritariament la gent que ho fa funcionar es per veure videos, escoltar cançons i distreure's una mica.